Tips til bra serier

Dagens ungdom er veldig opptatt av å se på serier eller filmer, og nå spesielt serier på Netflix eller Viaplay. Derfor tenkte vi å komme med noen serier som har fått bra. 

Black Widows:

Black Widows er en skandinavisk dramaserie med Synnøve Macody Lund, Cecilia Forss og Beate Bille i hovedrollen. De tre venninnene er blitt lei sine ufordragelige ektemenn og bestemmer seg for å ta livet av dem for å få et rolig og fredfullt liv, men instedet vikles de inn i en kriminell spiral med bestikkelser mord og utpressing.

Bilderesultat for black widows serie

The walking dead:

En av IMDBs høyst rangerte titler, og allerede en kultklassiker. Basert på tegneserien med samme navn, må en gruppe overlevende etter en zombieepidemi kjempe for tilværelsen mot de levende døde.

 

Bilderesultat for the walking dead

The 100:

Ett hundre unge landflyktige fra en døende romstasjon sendes til Jorden, 97 år etter en kjernefysisk apokalypse, for å se om planeten er beboelig.

Bilderesultat for the 100

Orange is the new black:

Dømt til 15 måneders fengsel for en forbrytelse hun begikk i ungdomstiden blir Piper Chapman tvunget til å forlate sin forlovede for sitt nye hjem: et kvinnefengsel.

Bilderesultat for orange is the new black

Empire:

USAs største dramaserie 2015, en Golden Globe og en rekke store artistnavn, er fasit for dette unike familiedramaet satt i sfæren av en musikkmogul og hans suksessrike hiphop-imperium.

Bilderesultat for empire

Conviction:

Den opprørske forsvarsadvokaten og den tidligere presidentdatteren Hayes Morrison får gjennom utpressing oppdraget å lede enheten CIU. Deres oppgave er å etterforske saker der det er mistanke om en feilaktig dom. Hayes innser ganske snart at rettssystemet sjelden er verken svart eller hvitt.

Bilderesultat for conviction

Freakish:

En gruppe elever fanget på en videregående skole, må kjempe for å overlevelse når blodtørstige mutanter tar over etter en nedsmelting på et lokalt kjemisk anlegg.

Bilderesultat for freakish

 

Av Josefine og Frida

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.