Råd til neste 8.trinns Stikkvannstur

Mat og drikke

God mat og masse godteri er lurt å ha med, hvis du bare tar med et par tørre brødskiver tror jeg ikke det frister veldig. Det er veldig smart hvis dere i samme telt avtaler litt hva dere skal ha med av mat til frokost for eksempel. Det er veldig smart så ikke alle trenger å ha med seg et fullt måltid vær. Ta med marshmallows eller avtal med noen så dere kan dele, Marshmallows er veldig koselig å grille i peisen inne.

Mørkt ute

Husk lommelykt, hvis telefonen din blir tatt er det lurt og ha en annen lyskilde når det blir mørkt om kvelden. Så ikke du alltid må gå med alle andre.. På kvelden blir det jo overraskende fort mørkt så plutselig trenger du lommelykta de.

Klær

Pakk varme klær! Ull, Ullsokker, lue, fleece,turbukse, regntøy osv. Ekstra skopar, siden vi går turer og siden været i Norge er veldig uforutsigbart. Så det ene øyeblikket kan det være strålende sol mens det andre kan det være masse regn.

Bade

Hvis du er tøff og tør å bade må dere huske badetøy og håndkle. Bading er veldig gøy og de som bader for første rett ved peisen så de kan varme seg etterpå.

Ekstra saker

Er du glad i å være med de andre trenger du ikke ta med deg noe som en bok eller noe sånt men hvis du er glad i å være alene så kan du ta med deg ett eller annet. Det er sikkert morsomt og ha med seg en kortstokk eller noe sånt, som du og de i teltet ditt kan spille litt alene hvis dere ikke har så lyst til og være med resten av trinnet.

laget av: Sandra, Aurora, Mathias og Amelia

 

En tanke om “Råd til neste 8.trinns Stikkvannstur

  • 22. september 2017 på 12:17
    Permalink

    hei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.