Om oss

Grytnes ungdomsskole  ligger i Sætre i Hurum kommune. GUSK er forkortelsen mange bruker på Grytnes ungdomsskole, dermed ble navnet Gusknettavisa.

Hvem lager Gusknettavisa?

Avisa ble startet opp av valgfaggruppa i Medier og informasjon på 8. trinn høsten 2015. Nå – høsten 2016 – har de nye 8. klassingene overtatt stafettpinnen. Samtidig fortsetter noen av dem som bygde opp avisa forrige skoleår i redaksjonsgruppa.

Vi bygger dermed videre på jobben som ble gjort forrige skoleår.

Hvem er nettavisa for?

Den er for alle oss elever, foreldre, de som jobber på skolen og alle andre som er interessert i livet på Grytnes.

Hva ønsker vi?

Vi ønsker å fortelle om hvordan det er å være på Grytnes. Av dét vil du nok skjønne at vi er glad i skolen vår, at Grytnes er en hyggelig skole der vi tar vare på hverandre og lærer mye. Men vi vil også skrive om ting på skolen som kan bli bedre.

Håper du vil følge oss, kommentere det vi legger ut, og tipse oss på saker vi kan skrive om. Alle ideer mottas med takk! Bruk gjerne kommentarfeltet.

Hvordan jobber vi?

Alle 16 i valgfag mediegruppa er med og lage stoff til nettavisa. Vi skriver og redigerer tekster, fotograferer og redigerer bilder, lager videoer og gjør klart til publisering. Noen av oss er utpekt til å være redaktører, og det går på omgang slik at flere får prøve seg. Redaktørene planlegger, legger siste hånd på verket, prioriterer, velger ut stoff og publiserer. Læreren vår er sjefredaktør.

Læreren vår er

  • Øyvind Stålsett

 

cropped-2014-10-29-09.42.00.jpg