Nyttårsball 2018

Torsdag 01.02.2018 var det nyttårsball på Sætre ungdomsskole. Det var en kveld med mange fine antrekk og god mat. Her kommer litt om kvelden som er høydepunktet for mange.

Vi møtte opp på ballet klokken 18:00. Mange gledet seg, og noen var litt nervøse. Når man kom dit kunne man gå i garderoben som var i musikkrommet. Der kunne man henge fra seg jakker, og legge fra seg utesko. Etter man hadde kledd av seg gikk man for å registrerte seg. Da fikk lærerne oversikt over hvem som hadde kommet. Så var det tid for å få seg en partner. Jentene trakk lapp med nummer på, og guttene trakk roser, også med nummer. Hvis gutten og jenta hadde samme nummer ble man partnere.

Mange ble fornøyde med partnerne sine. Det er jo kanskje litt skummelt å kunne få en partner som er eldre enn seg? Etter man hadde trukket lapper og roser begynte vi å spise. Mange fant partneren sin ved bordene, som også hadde plasser med nummer. Til hovedrett var det pizza som 9. klasse hadde laget. Det var mange forskjellige typer pizza! Til dessert var det creme brulee. Det var også veldig godt:) Til drikke fikk vi servert brus og vann.

Etterhvert under måltidene var det klart for 10. klasse sine taler. Først holdt jentene taler. De var veldig flinke, men jentene sin tale var litt slem. Guttene derimot hadde en skikkelig søt tale.

Etter vi var ferdig med å spise og hørt på alle talene, skulle vi ha polonese. Da måtte man finne partneren sin, men det var noen gutter og jenter som stakk av eller gjemte seg før polonesen. Pingler. Derfor ble det litt tilfeldig for noen hvem man kom med. Når vi hadde kommet med en partner så skulle jentene ta gutten i hånden. Vi gikk gjennom deler av skolen med en mann som spilte trekkspill foran i rekka. Polonese er veldig likt som bro bro brille.

Etter polonesen kunne man finne vennene sine, gå litt rundt, ta bilder, danse eller kjøpe noe i kiosken. Mange danset, men det var også veldig mange som syntes det var stas å ta bilder av seg selv og med andre.

Under maten fikk vi stemmesedler sånn at vi kunne stemme på disse kåringene: Prinsesse/prins (8. klasse), Kronprinsesse/kronprins (9.klasse),    Konge/dronning (10.klasse), Romeo og Julie (hele skolen), Gladlaks (hele skolen).

Man kunne stemme innen klokken 20:00 og kåringen fant sted på discoen klokken 21:00.

Dette var de som vant:

Pernille og Herman (prinsesse/prins)

Tina og Markus Breiby (kronprinsesse/kronprins)

Madeleine og Oscar (dronning/konge)

Tina og Thomas (Romeo/Julie)

Even (gladlaks)

Klokken 22:00 var ballet over. Det var en veldig fin kveld, håper vi for alle sammen som var der. Det var flere som ikke kom, men det var likevel veldig bra oppmøte. Håper mange kommer til neste år!

Bilde av: Nina og Mia

Skrevet av: Nina og Tiril.

En tanke om “Nyttårsball 2018

  • 2. februar 2018 på 17:50
    Permalink

    Verdens finaste 8. trinn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.