Niende på gründerkurs

Innovation Camp 2016 på Grytnes. 60 niendeklassinger i full konsentrasjon om å utvikle sine idéer om nye, innovative produkter og tjenester. De 11 gruppene med gründerspirer  jobber intenst i minuttene fram mot deadline. Snart skal de står der framme foran alle og presentere sin idé, sitt prosjekt.

Det startet mandag morgen. Tor Erling Gransæther fra Eplegården slår an tonen i et inspirerende og entusiastisk foredrag om hvordan det er å være entreprenør, å bygge opp sin egen bedrift helt fra ide til suksessfull virkelighet. Så følger noen intense timers prosessjobbing i de elleve gruppene før alt er klart til presentasjon tirsdag i siste time. Juryen er klar, de skal velge ut to vinnergrupper som skal videre til mellomrunden i Innovation Camp 2016.

Spenningen er til å ta og følge på i det store rommet der alle er samlet. Én etter én kommer gruppene fram og leverer sin presentasjon. Forklarer, beskriver og vil overbevise oss om at deres idé er best. Tre minutter på hver. Alle leverer, alle er med.

Så, etter en kort rådslagning på bakrommet, utløses spenningen. Hvem er de to gruppene som går videre? Hva var deres ideer? Det vil vi komme tilbake til.

[foogallery id=»3357″]

Innovation Camp er en årlig idéutviklingskonkurranse i regi av Ungt Entreprenørskap i samarbeid med skolene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.