Upopulær mening om nettmobbing

Han ser alle gruppene på Facebook som er imot nettmobbing. Tror folk at mobberne kommer til å se denne gruppen folk og tenke «Oh, jeg burde nok stoppe å mobbe folk nå»? Nettmobbing, synes han det går det an å komme seg unna. Ikke den typen mobbing han er utsatt for hver eneste dag.

Akkurat slik føler tusenvis av folk seg hele verden over hver dag. De blir fysisk og psykisk mobbet, og det skjer på skolen. Man må på skolen, men man må ikke være på sosiale medier. Ryan Higa er en kjent YouTuber som har sagt dette i noen av sine videoer. Han ble mobbet på skolen selv, som den lille asiateren. Han står opp for de som blir mobbet på skolen. Det hadde vært fint om det kunne settes flere folk i arbeid for å få slutt på mobbing i skolen. Han tenker at blir det stopp på mobbing i skolen, blir det stopp på nettmobbing også.

Det er bra at folk engasjerer seg på Facebook, men få også med folk på skolene. På Sætre Barneskole har både lærere og barn vært veldig klare på at mobbing er teit. Det er har vært veldig forebyggende for alle på barneskolen, og u-mobbingen har fortsatt over til Grytnes. Få u-nettmobbingsgruppene på Facebook til å være der for folk som blir mobbet på skolen også.

Se videoen til Ryan Higa her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.