Min lidenskap, dans

Helt siden jeg var liten har jeg elsket å danse. Jeg tror jeg var fem år første gang jeg meldte meg på en dansegruppe, da var det ballett som gjaldt. Jeg gikk på ballet i ca. 2 år, men jeg skjønte etterhvert at det ikke var helt min greie… fordi jeg ville gå på noe annet som kanskje var litt kulere. Når jeg var sånn ca. 7 år begynte jeg på noe nytt, som var breakdance, men det synes jeg var litt for vanskelig og litt guttete. Så etter sånn ca. 2 måneder sluttet jeg på det også.

Jeg gikk rundt kanskje sånn et år og lurte på hva jeg skulle begynne på. Da var det nok bare danseoppvisninger osv. på skolen som jeg var med på. Men etter en god stund fant jeg noe annet jeg ville begynne på, for jeg ville ikke slutte med dansing.

Jeg begynte på en type dans som skulle ha freestyle, slow og hip hop i en dansegruppe. Det synes jeg var veldig gøy en lang periode, men det var for det meste bare hip hopen som jeg synes var gøy. Freestylen og slowen var gøy en stund men det var ikke noe jeg ville fortsette med… For det var bare å løpe rundt gulvet å gjøre masse stillinger, og i slow var det det samme bare du gjør det sakte, det er helt sikkert mange som synes det er gøy men det var ikke helt min greie. Siden jeg bare synes det var hip hopen som var gøy på den dansegruppen bestemte jeg meg for å begynne på en helt annen dansegruppe som bare hadde hip hop, det fant jeg og begynte på hip hop noen få uker senere. Nå er det to år senere og jeg er fortsatt på den samme dansegruppen, jeg  trives veldig godt, og dette er noe jeg tror jeg kommer til å fortsette med.

Hva betyr egentlig dans for meg?

Dans for meg betyr egentlig ganske mange forskjellige ting, som for eksempel at jeg føler meg mye friere og jeg glemmer alle problemene jeg sliter med. Dans for meg er noe jeg virkelig føler jeg mestrer og jeg er komfortabel når jeg danser, men for at jeg skal føle at jeg mestrer må jeg øve mye på ting som kanskje kan være vanskelig. Jeg kan virkelig ikke forestille meg selv uten dans…<3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.