Jailbreak

Årets 9. klasses forestilling Jailbreak er en spinnvill historie om to kjente personer som havner i fengsel, og jakten på den forsvunne nøkkel. Showet ble en publikumssuksess!

 

Ikke rart, for her hadde det blitt lagt ned mye arbeid fra mange talentfulle niendeklassinger. Sang-, musikk- og skuespillerprestasjonene fikk publikum til å riktig kose seg. Historien, det nokså finurlige og fantasifulle plottet om livet bak murene, inneholdt alt fra et matforgiftet kongepar, en berømt kokk og en skistjerne som havner bak lås og slå, men som kommer seg ut igjen – til avanserte tryllerier og fangevoktere som blir lurt – hele denne historien har disse kreative niendeklassingene selv skapt.

– Det er en kjempestor prestasjon som ligger bak, både kreativt, scenisk, musikalsk og teknisk, sier de tre lærerene som har jobbet sammen med de 63 elevene om dette; Marte, Espen og Øyvind.  – Her er det mange som har lært svært mye, legger de til.

Så hva har de gjort? Jo, de har bygget ny scene på skolens musikkrom. De har rigget og produsert lys og lyd. De har skrevet manus, filmet og redigert videoer, valgt ut og øvd inn og framført musikkinnslag, sang og tekster, konstruert og laget rekvisitter og sceneelementer, de har samarbeidet for å få alle de tusener detaljene til å passe sammen i en helhet, de har arrangert forestillingene med alt fra billetter til kafé med bevertning til publikum.

Hva synes de selv? Vi har ikke rukket å få noen skriftlige kommentarerer før skoleåret var over, faktisk. Men kanskje vil de kommentere her – nå? Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor!

Hva synes publikum, dere som så forestillingen? Dere er også velkommen til å kommentere her.

 

 

 

En tanke om “Jailbreak

  • 22. juni 2017 på 00:31
    Permalink

    Var sykt morsomt å lage forestillingen. Ble veldig fornøyd med resultatet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.