I sin egen skygge

Vi ungdommer i dag er sterkt påvirket av å oppnå det perfekte, men hva er egenkelig perfekt?

Når du tenker igjennom det er det vel egenkelig ingen definisjon på det å være perfekt, eller er det?

Er det sånn at para jumpere, uggs og  dyre merke klær er greia?

I Norge er det mange jenter som sliter med alt fra skjønnhetspress til karakterpress. Dette kommer nok av det sosiale rundt oss, snapchat, instagram  facebook, osv……

Når man kommer inn på sosiale medier er nok det første du ser hvor perfekt alle andre har det, Hvor enkelt de har det og hvor lite de trenger å bekymre seg over, De såkalte goals-jentene som har alt.

Men det er ikke bare det sosiale medier som påvirker oss også ting vi ser på tv har stor betydning! For eksempel tv programmer hvor hovedpersonen er upopulær å ingen liker personen og så en dag forandrer personen still og blir super populær og såkalt perfekt. Dette går mye igjen og folk mister helt synet mellom virkelighet og uvirkelighet.

Dette gir ikke bare ungdommer dårlig selvtillit, men gjør også sånn at man blir ekstra sliten får vondt i hodet og dårlig samvittighet, På grunn av at man ikke har tid til andre ting enn seg selv. Kanskje må du si nei flere ganger til en venn på grunn av at du må bruke ekstra lang tid på lekser eller idrett, for å få det perfekt.

Så når du har lest ferdig dette innlegget så tenk igjennom dette spørsmål!

Hvor viktig er det for deg å være perfekt og ville du blitt glad om du fikk det sånn?

HER er lenken til programmet Sykt perfekt som har gått på TV2 hver onsdag klokken 21:40:https://sumo.tv2.no/programmer/underholdning/sykt-perfekt/

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.