Hva kan publiseres?

Vi snakket med tre elever fra 8.trinn vi stilte dem tre spørsmål om hva som kan publiseres. Vi spurte om det er greit/lov og publisere nudes. Noah sa at det er pornografi, men å sende er heller ikke greit. Frøya og Sabira sa at Nudes ikke er lov og sende/ publisere uansett.

Vi spurte også om det er greit å publisere bilder av andre uten tillatelse, ingen synes det var greit bortsett fra at Noah sa at det kommer litt ann på hvem det er. For eksempel så er det litt mer lov og sende/publisere bilder av din beste venn enn en du ikke kjenner så godt.

Det siste spørsmålet var om det var greit og publisere bilder av folk i badetøy, Noah sa at det kommer litt ann på om det er gutt eller jente. Han`s mening er at med gutter er det ikke så farlig, mens jenter er det litt verre for, så alltid spør om lov før du publiserer bilder av andre spesielt jenter. Da  vi sa at vi var ferdige kom Noah med et spørsmål til oss “Er kløft tøft” og “ Hva synes du om at bloggere publiserer kløft for og få likes” Jeg svarte at kløft ikke er tøft det er derimot veldig teit at bloggere publiserer kløft for og få likes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.