Er vi fornøyde?

Nå er det snart sommer, og det betyr blant annet at vi skal begynne å forberede oss til neste skoleår. Tentamener og eksamener skal gjennomføres, og valgfag for neste år skal velges. Men er elevene på Grytnes Ungdomsskole virkelig fornøyde med valgfagene?

Jeg stakk innom valgfaget Produksjon av Varer og Tjenester og spurte dem noen spørsmål angående valgfag.

Jeg luktet maten til og med før jeg gikk inn på skolekjøkkenet. Elevene hadde bakt pizzasnurrer og vafler til å selge i friminuttet.

Jeg spurte Stina, Anette,Thea, Amanda, Andrine, Linde, Leander, Felix og Mats om hva de syntes om valgfagene de fikk velge mellom til neste år.

-Jeg synes de er bra. Det er morsomt å få prøve noe nytt, sa Stina. Det så ut som de fleste var enige. Felix, derimot, ville likt å ha flere valgmuligheter.

Når jeg spurte om noen hadde valgt Produksjon av Varer og Tjenester, så sa alle at de valgte det som andrevalg.

-Hva er gøy med Produksjon av Varer og Tjenester? spurte jeg.

Flere av jentene syntes at det var fint å lære å lage mat, og å få bestemme litt selv. Noen sa også at det var hyggelig å besøke gamlehjemmet og å hjelpe folk. Amanda mente det beste var når der er mat igjen etter salget, for da får hun spist maten uten å betale for det. Dette var desidert det morsomste og ærligste svaret jeg fikk den dagen?

Mats: -Det er bra at vi blir bedre til å lage mat. Vi som er i valgfaget blir gode venner, og vi snakker mye med hverandre.

Det er likevel noe de synes kan forbedre i fremtiden. Thea syntes maten og råvarene kan være bedre, og guttene syntes at rettene burde være litt mer variert. Noen mente også at det burde være litt flere og forskjellige utflukter og tjenester.

I friminuttet solgte de godbitene, til inntekt for 8. trinn.

[foogallery id=»2812″]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.