Er det bra skolemiljø på Grytnes?

Ja, det er et godt spørsmål! De fleste ser ut til å ha det trivelig her på Grytnes, men likevel så bestemte vi oss for å intervjue elever fra de tre trinnene. Her er Thea fra 10. trinn sitt synspunkt:

Når vi spurte Thea om hvordan hun synes miljøet er, så svarte hun at det er bra og at man kan være seg selv på skolen, men det er likevel plass til forbedringer.

-Trinnvis er miljøet ganske bra, men det hadde vært fint å ha trinnene mer samlet.

Vi spurte så om det var noen på trinnet som er litt utenfor, og om hun vet noen grunner til hvorfor. Og ja, hun tror at det er noen som er utenfor. Thea sa også at de er litt stille og innadvent, og ikke så mye med sosialt.

Men er det noe elevene kan gjøre for å hjelpe de?

-Man må bli kjent med den personen og ikke ignorere de.

Ungdommer føler et stadig større press om å ha merkeklær, dyre vesker og å prestere på skolen, både akademisk og sosialt. Finnes det et sånt press på Grytnes?

-Det er vel egentlig et press, ja. Det finnes nok.

Det neste spørsmålet vi spurte Thea om var om hun syntes elever fra andre land blir behandlet annerledes eller ikke. Hun sa at hun ikke tror det, men hvis de er sjenerte kan de være litt vanskelig noen ganger.

Men til syvende og sist, er det gøy å være en elev på Grytnes Undomsskole?

-Det kommer litt an på, det å ha lekser er ikke moro.

Er det noe her som du er enig eller uenig i? Dette er tross alt synspunktet til én elev, så føl deg fri til å si dine meninger i kommentarene.

Dette intervjuet er en del av et prosjekt laget Sanne og Malin og meg, Laura,  der vi intervjuet elever om skolemiljøet.

Les Malins intervju HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.