Elevfest

Torsdag kveld kl. 18.00-22.00 var det elevfest for hele skolen.

Det var en utkledningsfest, og alle de som ville kle seg ut, gjorde det.I klasserommene var det for eksempel, spillerom, disco rom, garderobe og kiosk osv. Når alle kom dit måtte vi si ifra at vi var der, Etter det kunne vi gå rundt og gjøre det vi ville.

Kostymer

Nesten alle hadde kledd seg ut på elvefesten. Alle hadde kule kostymer. Lærerne var også med.  Noen hadde skumle, morsomme, søte og kule kostymer. Det var også mange som hadde fin og skummel sminke. Det var noen som ikke hadde noe kostyme, men som uansett hadde det moro. Det var mange som også hadde forskjellige masker, så vi visste ikke helt hvem som var hvem. Vi prøvde og få skremme noen med kostymene våre, det var mange som ble skremt. Vi organiserte kostyme konkurranse. Det var Markus i 10 som vant førstepremien, han var en kylling. Victor i 9 fikk andrepremie, han  var kledd ut som en dame. Og tredjepremien vant Frida og Amelia, de var thing 1 og thing 2. Men ingen ble lei seg på grunn av at de ikke vant, og hadde det fortsatt moro.

Disco

I 10 klasse paviljongen var det disco. De hadde discolys og høy musikk. Mange dansa og hadde det gøy. De som styrte musikken var Kevin eller “DJ Dahler” fra videregående.  

Elevfest intervju

I går Torsdag 26.oktober var det elevfest på skolen,vi spurte om hva de var kledd ut som.Her er noen intervjuer fra i går:

Emilie: En gammel dame.

Martin: Ronaldo

Christina: Supermario

Mina: En dukke

Ida: Et troll

Mia:Bjørn

Amelia & Frida-Thing 1 & Thing 2

Helene,Aurora & Caroline-Enhjørninger

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.