Undertale

Undertale, Pixelart-spillet som tok Internett med storm sent i 2015 er idag regnet av mange som det beste spillet noen sinne lagd. Spillet er elsket for sin fine historie, FANTASTISKE musikk, morsomme kamper, spillets knusing av den fjerde veggen, og for sine emosjonelle øyeblikk.

Undertale ble ble lansert på Kickstarter den 24 juni 2013, med et mål på 5000$ og 1 måned på å nå målet. Spillet nådde over 50 000$ i løpet av den måneden, noe som gjorde at folk fikk muligheten til å spille spillet på Mac, og folk fikk et større spill en egentlig planlagt.

Spillet kom til slutt ut den 17 september 2015, etter 2 år med venting. Og internett elsket det, spillet var overalt på Youtube, og de fleste andre steder på under en måned. Hvis du skal spille spillet nå er det nesten umulig å ikke vite noe om det før du spiller det!

«HELE DENNE ARTIKKELEN ER SPOILERFRI»

Historien til spillet er at du er en liten gutt eller jente (ingen vet) som klatrer opp et fjell,  Mt. Ebott. Og faller ned et hull til en verden under. Her finner han/hun ut at det bor ganske snille monstre. Og han/hun må prøve å finne veien tilbake til overflaten.

Spillets kampsystem funker litt annerledes enn den typiske RPG’ens kampsystem. Du har muligheten til å drepe fiendene dine, men du kan også la dem gå hvis du prøver å ta en hyggelig prat med dem.  For hver fiende du slåss mot må du gjøre forskjellige ting for å la dem leve, men for å drepe dem må du alltid gjøre det samme, skade dem nok. Når monstre angriper deg må du dukke unna alle angrepene, og overleve helt til du kan spare livet til fienden din, eller brutalt drepe den.

Undertale-Image-6Spillets musikk er elsket av de aller fleste som spiller spillet, inkludert meg selv. Siden det er vanskelig å si noe om musikk med tekst, legger jeg inn noen videoer med mine favorittsanger!

Og dette er hvorfor jeg elsker Undertale!

Hvis du nå har lyst til å kjøpe spillet kan du enten kjøpe det på steam her , eller på nettsiden til spillet her.

GotSmoked___Carb_4c7785eb5717d(sorry, jeg løy om at artikkelen var SPOILERfri)

Torgeir

Torgeirelev

En tanke om “Undertale

  • 6. mai 2016 på 21:54
    Permalink

    Det spillet der liker jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.