Fire steder å dra til i sommer

Thailand

Thailand er et fint land å dra hvis du vil se og oppleve mye nytt f.eks alle øyene, det er også mange feriesteder som befinner seg på øyene. Det er masse god mat der og du kan møte mange nye mennesker. Det er også veldig mye god og spennende mat i Thailand.

 

Hellas

Hvis du vil dra til et varmt land for å bade på fine strender, sole deg, spise god mat og møte nye mennesker er Hellas et fint land å dra til. I Hellas er det fine byer og strender, så det er muligheter for å bade og shoppe. Det er også mange øyer man kan dra til og luksuriøse hoteller å bo på.

 

Bulgaria

Bulgaria er et fint sted å dra til med familien. Man kan finne på mye å gjøre, for eksempel klatre i fjellene, bade i sjøen eller andre steder og mye annet. I Bulgaria er det varmt på sommeren, men det kan bli ganske kaldt på vinteren.

 

Island

Island er kanskje ikke det beste landet å dra til hvis du vil til et sted som er varmere enn Norge, men Island har fin natur og det er mye å oppleve. Noen ting man kan gjøre på Island er å bade i varme kilder, spise mye god mat og oppleve naturen.

 

Fremhevet bilde fra: https://www.publicdomainpictures.net/en/view-image.php?image=4441&picture=word-holiday-in-sand

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.