5 fine øyer å dra til i Hellas

Vi har funnet frem 5 fine steder å dra til i Hellas.  Disse stedene er fine for en fin sydentur med varme og kos.

  1. Kreta

Kreta er den største øya i Hellas og er et ferieparadis for både barnefamilier og voksne. Det er mange fine strender og masse sol med mange koselige restauranter. Det tar ca. 4 timer å fly, men det er absolutt verdt det!

  1. Rhodos

Rhodos er et populært sted for folk fra Skandinavia. Så hvis du ikke har noe imot å være på ferie med andre skandinaver er dette reisemålet for deg!  Øya har flest soldager av alle landene i Europa og i tillegg til sol og strand er det mange fine parker, kafeer og restauranter.

  1. Mykonos

Er du glad i å feste og ha det gøy med vennene dine? Da er denne destinasjonen perfekt for deg. Den øya tilbyr designbutikker, masse sol og mat fra verdensklasse. Det er mange kjendiser som drar dit, som fører til at øya er dyrere enn de andre øyene i Hellas. Fra formiddag til langt på natt er det fest og beachparty.

  1. Santorini

Santorini er den mest omtalte øya i Hellas og det finnes det en grunn til! Øya er kjent for sin skjønnhet og fin utsikt med mange bratte fjellvegger og helt hvite byer. det er perfekt å dra dit med venner eller kjæreste. Hvis du vil ha deg en liten trim i hverdagen finnes det mange bratte trapper rundt om på øya. Strendene må du gå litt for å finne, så hvis du er avhengig av sjøen sats på å finne et hotell med svømmebasseng.

  1. Skopelos

Er du glad i havet er dette et blinkskudd for deg, du kan dra på lange båtturer og ta deg en tur på vannscooter. Øya passer for både store familier og kjærestepar. Du kan enkelt ta en båt til en øya Skiathos som tar kun 2 timer. Skopelos er en rolig øy med gårder, frukthager og gårdsdyr som beiter løs.

 

Laget av: Helene og Iryna

Linken: http://reisetips.nettavisen.no/hellas-aller-beste-oyer-en-guide/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.